Dobro nam dosao Bosko, ako treba neki savet ima nas dosta ovde iz Zrenjanina, pa nam se javi
To je zbog bele macke na profilnojJel to znaci da samo Zrenjaninci dobijaju prave savete?
Pozdrav Bosko i dobro dosao ...
Dobrodošao druže moj!Poz za sve članove i hvala na prijemu u naj grupu.l
Jeste pard mnogo nazad ali sam nasao resenje stelujuci nosaci optike i onda optika napred na nosac prednjeg nisana ali pard retko koristim da snimim gadjanja i nocu malo u gong kada gadjamAl' si ih nasarao, ovo decja radost
Nego, kako pucas iz XM1 sa ovim Pardom? Zar ti nije previse otisla nazad? Imam osecaj da ne mozes ni da spustis glavu na kundak...ili je ugao slike cudan, pa mi se cini?!
Pozdrav i ja sam iz ZrenjaninaPozdrav, pre 2 nedelje sam na sajmu postao ponosni vlasnik jednog malog stoeger RX20 S3 suppresor .177, kupljeno na sajmu u BG (combo paket), kada sam je uzeo u ruke bila je to ljubav na prvi pogled. Pa reko red bi bio da se i ovde predstavim. Poslao bih vam i sliku ali iz nekog razloga mi ne dozvoljava. Prvi utisci nakon nekih 100-tinjak dijabola su pozitivni, ako pričamo da ja nikada nisam imao svoju pušku uvek sam pozajmljivao, ili koristio očevu, imao sam jednu grupu 5 dijabola na 15m oko 2 cm, kontam da je to loše za vas ali ja sam nov u ovome, a ono što je bitno meni je bilo zanimljivo, još planiram neku 3-9X40 optikicu, i bog da me vidi, ako bude neko druženje u arizoni ili negde u okolini rad sam doći.
Marko Popov 26 godina, zrenjanin.
Moram da te razočaram u startu...ništa ti to nije loše mićo, sve je to super za početak i više nego super, još kada uzmeš u obzir da pucaš sa otvorenim nišanima (mislim da ne grešim), to je extra. Sada samo udri, da joj nađeš "žicu", a pre svega da joj nađeš odgovarajuću dijabolu, kada to sve ukomponuješ...da vidiš tek milineimao sam jednu grupu 5 dijabola na 15m oko 2 cm, kontam da je to loše za vas ali ja sam nov u ovome, a ono što je bitno meni je bilo zanimljivo
Dobro dosao u klubPozdrav, pre 2 nedelje sam na sajmu postao ponosni vlasnik jednog malog stoeger RX20 S3 suppresor .177, kupljeno na sajmu u BG (combo paket), kada sam je uzeo u ruke bila je to ljubav na prvi pogled. Pa reko red bi bio da se i ovde predstavim. Poslao bih vam i sliku ali iz nekog razloga mi ne dozvoljava. Prvi utisci nakon nekih 100-tinjak dijabola su pozitivni, ako pričamo da ja nikada nisam imao svoju pušku uvek sam pozajmljivao, ili koristio očevu, imao sam jednu grupu 5 dijabola na 15m oko 2 cm, kontam da je to loše za vas ali ja sam nov u ovome, a ono što je bitno meni je bilo zanimljivo, još planiram neku 3-9X40 optikicu, i bog da me vidi, ako bude neko druženje u arizoni ili negde u okolini rad sam doći.
Marko Popov 26 godina, zrenjanin.