NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Hvala Kircan, reci mi kakvo je stanje sa arizonom, nisam nikad tamo bio, koliko se placa na dan, sat i kako to ide, kome se obratiti pre odlaska tamo, radno vreme? Sve me interesuje

Poz za sve članove i hvala na prijemu u naj grupu.Streljaštvom se bavim rekreativno dugo godina.Prešao sam sa springer na PCP vazdušne puške sasvim drugi svet.Ja sam iz Kraljeva takođe i većina moje dobre ekipe koji su članovi ovog foruma.Posedujem Snowpeak P35X u kalibru 5.5 mm po savetu mog dobrog kolege Žexa Moja Štampa.Nadam se dobrom druženju i savetima iskusnih strelaca.Takođe i veliki poz za našeg majstora Voja koji uvek izađe u susret savetom.

Poz za sve članove i hvala na prijemu u naj grupu.l
Dobrodošao druže moj!

Drago mi je da si nam se pridružio i što si se predstavio kako dolikuje. Lepo je videti još jednog kolegu sa iskustvom, pogotovo nekoga ko je prošao put od springerica do PCP-a, znaš onda tačno o čemu se radi..

Snowpeak P35X je odličan izbor, pogotovo kad je uzet po preporuci dobrog društva. Verujem da ćeš biti zadovoljan i da ćeš izvući maksimum iz njega.

Super je i što već imaš ekipu sa foruma, to odmah daje još veću čar svemu ovome. A za Voju si sve rekao, čovek je uvek tu da pomogne!

Uživaj sa nama, pitaj šta god treba i obavezno podeli utiske i neke grupice kad uhvatiš vremena 👍🏼🍻

Al' si ih nasarao, ovo decja radost :)
Nego, kako pucas iz XM1 sa ovim Pardom? Zar ti nije previse otisla nazad? Imam osecaj da ne mozes ni da spustis glavu na kundak...ili je ugao slike cudan, pa mi se cini?!
Jeste pard mnogo nazad ali sam nasao resenje stelujuci nosaci optike i onda optika napred na nosac prednjeg nisana ali pard retko koristim da snimim gadjanja i nocu malo u gong kada gadjam

Sent from my WP26 using Tapatalk

Pozdrav, pre 2 nedelje sam na sajmu postao ponosni vlasnik jednog malog stoeger RX20 S3 suppresor .177, kupljeno na sajmu u BG (combo paket), kada sam je uzeo u ruke bila je to ljubav na prvi pogled. Pa reko red bi bio da se i ovde predstavim. Poslao bih vam i sliku ali iz nekog razloga mi ne dozvoljava. Prvi utisci nakon nekih 100-tinjak dijabola su pozitivni, ako pričamo da ja nikada nisam imao svoju pušku uvek sam pozajmljivao, ili koristio očevu, imao sam jednu grupu 5 dijabola na 15m oko 2 cm, kontam da je to loše za vas ali ja sam nov u ovome, a ono što je bitno meni je bilo zanimljivo, još planiram neku 3-9X40 optikicu, i bog da me vidi, ako bude neko druženje u arizoni ili negde u okolini rad sam doći.
Marko Popov 26 godina, zrenjanin.

Last edited:
Pozdrav, pre 2 nedelje sam na sajmu postao ponosni vlasnik jednog malog stoeger RX20 S3 suppresor .177, kupljeno na sajmu u BG (combo paket), kada sam je uzeo u ruke bila je to ljubav na prvi pogled. Pa reko red bi bio da se i ovde predstavim. Poslao bih vam i sliku ali iz nekog razloga mi ne dozvoljava. Prvi utisci nakon nekih 100-tinjak dijabola su pozitivni, ako pričamo da ja nikada nisam imao svoju pušku uvek sam pozajmljivao, ili koristio očevu, imao sam jednu grupu 5 dijabola na 15m oko 2 cm, kontam da je to loše za vas ali ja sam nov u ovome, a ono što je bitno meni je bilo zanimljivo, još planiram neku 3-9X40 optikicu, i bog da me vidi, ako bude neko druženje u arizoni ili negde u okolini rad sam doći.
Pozdrav i ja sam iz Zrenjanina

imao sam jednu grupu 5 dijabola na 15m oko 2 cm, kontam da je to loše za vas ali ja sam nov u ovome, a ono što je bitno meni je bilo zanimljivo
Moram da te razočaram u startu...ništa ti to nije loše mićo, sve je to super za početak i više nego super, još kada uzmeš u obzir da pucaš sa otvorenim nišanima (mislim da ne grešim), to je extra. Sada samo udri, da joj nađeš "žicu", a pre svega da joj nađeš odgovarajuću dijabolu, kada to sve ukomponuješ...da vidiš tek miline :D
Eh da, dobro došao u naše malo društvance entuzijasta i ponekog "Lazinog" odbeglog stanovnika :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Dobro dosao u klub :)

Dobro dosao! Sto se tice slika verovatno je velicina problem smanji preko neke aplikacije i onda bi trebalo da moze...

Pozdrav svima. Dugo vec razmisljam da kupim vazdusnu pusku, zelim ozbiljlno da se bavim ovim sportom. Varteno oruzje mi nije strano, imao sam dobre rezultate sa M59/66 na 300m bez optike i sa M76 sa Zrak Sarajevo optikom Zrak Sarajevo, ali bese davno, u JNA. Kasnije, bavio sam se ozbiljno olimpijskim lukom i strelom, do nivoa drzavnog prvenstva. Sada, zelim da nabavim vazdusnu PCP, pa ukljucicu se na tematske forume. Inace, imam 62 godine, a zelim da se ovom sportu posvetim ozbiljnije i na duze vreme. Pre svega me zanima long range shooting.

Pozdrav svima,zovem se Janko iz Novog Sada sam, od skoro sam u potrazi za prvom pcp puskom i dosao sam do zakljucka da ce to biti najverovatnije
snowpeak p35x 5.5mm, po savetima iskusnih kolega. Ima li je neko i kako je zadovoljan?
Veliki pozdrav svima jos jednom.

Dobro došao!

Lepo je videti nekoga sa ozbiljnim iskustvom i željom da se posveti ovom sportu. PCP je odličan izbor, posebno za long range.

Slobodno pitaj sve što te zanima, tu smo da pomognemo. Radujem se da vidimo tvoje prve utiske i rezultate

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pozdrav, ja sam Nemanja iz NS.
Pocetnik sam tek ulazim u ovaj hobi i nadam se da cu ovde prikupiti svo znanje koje treba jednom pocetniku.

Vec sam napravio jedan post gde sam se raspisao o mojim dilemama sa kupovinom prve vazdusne puske pa ako neko moze da pomogne i udeli koristan savet bilo bi korisno!

hvala svima sve najbolje.

Dobrodošao Nemanja

Na pravom si mestu. Ovde možeš mnogo da naučiš ako imaš volju da pitaš i istražuješ. Slobodno napiši sve što te zanima, uvek će se naći neko da pomogne.

Uživaj u hobiju i polako, svi smo tako krenuli

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pozdrav
Ja sam Borko. Razmišljam da uzmem neku vazdušnu pušku za razonodu u dvorištu. Imam vrlo dugo dvorište, preko 100 metara, i generalno mi je cilj da probušim konzervu na 50-70 metara jednom dvaput nedeljno, odnosno na kasnije na 100 metara, pa mi treba pomoć koju pušku i zašto tu i u kom kalibru

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

Dobrodošao ti nama Borko 👋🏼

Prvo napiši koliki ti je budžet, jer od toga najviše zavisi šta ima smisla da uzimaš.

Druga stvar, ljudi često potcene koliko su zapravo 50-70m, a pogotovo 100m ozbiljne distance za vazdušno oružje. To već traži malo ozbiljniju opremu, dobru optiku, kvalitetne dijabole i dosta vežbe da bi bilo precizno i ponovljivo.

Za to što želiš PCP bi ti dosta više odgovarao nego springerica, a u 5.5mm kalibru bi verovatno imao najviše uživanja za gađanje konzervi i plinking na tim daljinama..

Napiši budžet pa ćemo lakše da te usmerimo šta ima najviše smisla za tebe.

Users who are viewing this thread

Back