Voja je mozda malo preterao, ne znam da li je pomesao 340 i 350 ntec, jeste da je 340 jaka i zajebana za optike, ali 20-21j nije smak sveta, ja sam sa tom puskom ispucao preko 50 000 dijabola...
Nosac nije problem, mada mislim da ne moze hawke jednodelni na airmax, mislim da ne odgovara duzina, ali mozda sam nesto pomesao, treba proveriti...
Kad budes nasao jednodelni nosac da ti odgovara, trebalo bi da bude i stop pin u njemu, ti ces morati da napravis jos jedan, na sini za optiku imas mozda 3 rupe, ne secam se tacno, izmeris razmak i probusis na nosacu jos jednu rupu, napravis navoj i ubacis isti sraf kao sto ima fabricki u tom nosacu, tj stop pin...tako ce da drzi mnogo bolje, jedan stop pin moze da pukne...
Tamo gde naleze optika, i na onaj gornji deo sto ide preko, zalepices izolir traku, ne celom duzinom od kraja do kraja nego 15-tak mm trake po sredini, tako bolje drzi optiku da ne klizi unazad i ne grebe je...
Najveca mana ove puske je sto je na gasni klip i snaga nije podesiva...
Evo i neke br mete od pre 3 god sa tom puskom, stim sto je snaga na nekih 16.5j
View attachment 21337View attachment 21338View attachment 21339View attachment 21340