O nama

Dobrodošli na Blog Streljačkog sportskog udruženja AGS!

Udruženje je osnovala grupa entuzijasta i zaljubljenika u vazdušno streljaštvo u aprilu 2021. godine.

Naša misija je jasna od samog početka: posvećeni smo popularizaciji, unapređenju i afirmaciji vazdušnog streljaštva. Kroz raznovrsne aktivnosti, trudimo se da podstičemo i promovišemo ljubav prema ovom izazovnom sportu.

Neki od ključnih ciljeva udruženja su organizacija i učešće na streljačkim sportskim manifestacijama, edukativnim skupovima, turnirima i takmičenjima. Svestrani pristup omogućava nam da aktivno doprinesemo razvoju streljaštva, istovremeno pružajući članovima jedinstvene prilike za usavršavanje svojih veština i sticanje iskustva.

Verujemo u važnost promovisanja sportskog streljaštva kao discipline uopšte. Kroz naš rad želimo da inspirišemo nove generacije zaljubljenika u ovu dinamičnu disciplinu, kao i da zajedno gradimo snažnu streljačku zajednicu.

Pratite nas kako biste bili u toku sa najnovijim dešavanjima, događajima i postignućima naših članova. Pridružite nam se u ovoj strastvenoj avanturi streljaštva, gde se svaki precizni pogodak računa!

Ovaj Blog je svojevrsni dodatak već postojećem Forumu, a na njemu ćemo objavljivati različite kraće ili duže tekstove o vazdušnom streljaštvu, tehnikama, opremi, istorijatu, savetima, takmičenjima, itd.

Dobro došli!